Vi har haft en helt fantastisk helg på Smaalenene kattklubbs utställning i Ski/Norge. Alice Ida’s Amaryllis tog sitt cert i klass 8 och blev INTERNATIONELL PREMIER. Hon blev NOM till panelen och där hon blev BEST IN SHOW kastrathona med 4 av 5 domarröster. Alice blev även BEST IN SHOW senior. På lördagen var det birmaspecial, där blev hon bästa kastrathona/prinsessa. Kilenskogens Yamina tog sitt cert i klass 7.
På söndagen blev Yamina INTERNATIONELL CHAMPION. Alice tog sitt första cert i klass 6 och blev slagen med ett hårsmån till nomineringen. Men blev BEST IN SHOW senior idag också. Jag går fortfarande på moln efter denna fantastiska helg. Så roligt att även mina katters uppfödare var med när det gick så bra för mina sötnosar. Tack Eva Johansson/Idas och Maud och Per Gruffman/Kilenskogens för att jag fick förtroendet att ta hand om dessa fina tjejer.